Andra tjänster

Bröllop, dop, kalas, minnesstunder & fest

Vi hyr ut både lokal och serveringspersonal vid behov till både bröllop, dop, kalas och fest. Hos oss har ni möjlighet att ha uppemot 150 sittande gäster inomhus, och fler utomhus om vädret tillåter.

Vi kan hjälpa till med catering, dukning, porslin, diskning och efterarbete. Ni bestämmer själva vilka tjänster ni vill nyttja. På köpet får ni av Vimmerby vackraste vyer!

Företagsevent/konferens

Våra lokaler passar utmärkt för företagsevent eller konferenser för både företag, föreningar och organisationer. Vi har 150 sittplatser inomhus, och fler utomhus (väderberoende). Vi kan hjälpa till med catering, dukning, porslin, diskning och efterarbete. Ni bestämmer själva vilka tjänster ni vill nyttja. På köpet får ni av Vimmerby vackraste vyer!

Julbord

Lördagar och söndagar under perioden 18 november – 17 december anordnas julbord för allmänheten på Café Kröngården. Totalt 10 tillfällen.

Slutna sällskap

Slutna sällskap är välkommna att hyra våra lokaler. Ni har då möjlighet till alkoholservering till självkostnadspris.

Hyra kanot

Vi har totalt 10 stycken kanoter att hyra ut. Det finns möjlighet att hyra en trailer för transport, och den tar upp till 8 kanoter samtidigt (250kr). Vid hyra ingår paddlar och flytvästar, och varje enskild kanot rymmer upp till två vuxna och tre barn. Hyran är 100kr/h eller 200kr för en heldag. Ring för bokning!

Kontakta oss

Tveka inte över att kontakta oss om du har några funderingar
Tel. 070 – 819 67 86
E-post: mats@cafekrongarden.se